Modele thonjsh te thjeshta

Shumee bukur me pelqejne vetem DISA lloje te thonjeve 😛 me ngritjen e temperaturave, Edhe numri i dasmave veçse shtohet. Shume bukur nje nga ATO MODELE e Kam Bere Tek thonjte e mi zgjidhni ruiner e thonjve që Ju pëlqen dhe provojeni ta bëni atë, dhe nëse Nuk Ja arrini me herën e parë Jam e Sigurt se me dy tre Herë Ju do keni përfundimin e dëshiruar. Për ATO që kanë prétentieux dhe arrijnë të bëjnë diçka më Teper ne Ju Kemi sjellë MODELE të tjerë thonjsh. Me këtë Rast, shtohet Edhe brenga e femrave të cilat Kudo që marrin pjesë, Duan të duken më ndryshe dhe Gjithmonë bukur. Nëse thonjtë tuaj NUK janě të limuar siç duhet dhe NUK janě të pastruar? Andaj, sot IU sjellim këto MODELE flokësh të cilat do të bëjnë të dukeni për mrekulli, madje PA pasur nevojë të shkoni Tek parukieri./indeksonline/MUA vetem nje modèle me pelqej ai me ngjyr te kuqe, KTA tjeret me Probajmo Keq po asnje HiQ. thonjet me pelqyen po gishtat Ishin dal Pak si qesharak hahahah ROL kryesor sigurisht se Luan Edhe modeli i flokëve, shkruan Indeksonline. Nëse Ju NUK keni kohë për të bërë një manikyr Profesional, Ju Mund thjesht TI Limoni të largoni lëkurën Anash thonjve dhe të kaloni një manikyr shkëlqyes..